POBJEDA DVA PORAZA I REMI – PUTA DVA Dvije selekcije NK Orebić na turniru 'Arena Kup Hercegovina 2019'

Kategorija: Nogomet Kreirano: 12 Studeni 2019 Objavljeno: 12 Studeni 2019
Napisao/la Nenad Kosović

MEĐUGORJE – Dvije selekcije mlađih uzrasta Nogometnog kluba 'Orebić' sudjelovale su proteklog tjedna na velikom Međunarodnom turniru za mlađe uzraste ' Arena Cup Hercegovina 2019' koji se igrao  u Međugorju i Mostaru .

 I jedni i drugi jednakim učinkom od jedne pobjede, dva poraza i jednog neriješenog rezultata, te se u  iznimno jakoj konkurenciji ipak nisu uspjele plsirati u završnicu natjecanja u svojim kategorijama.

Njihova momčad uzrasta 2009.g. i mlađi je pod vodstvom trenera Hrvoja Kapitelija igrala u Grupi B te u  četiri utakmice, ostvarila  jednu pobjedu i jedan neriješen rezultat i doživjela  dva poraza. U toj Grupi u pored Orebića igrali su  još Brotnjo -Čitluk, Šibenik, Blagaj - Mostar i Sveti Mihovil - Zadar.  Pobjednik u ovoj kategoriji je momčad Posušja , drugi je Zrinjski iz Mostara,  treći Velež iz Mostara, a  i četvrti je bio Šibenik koji je u preliminarnoj skupini igrao zajedno saOrebićem.

U ovoj kategoriji za Orebić su igrali: 

Matej Tolj, Slaven Bibica, Toni Tomašić, Luka Milostić, Duje Čepo, Ivan Grgić, Dominik Grljušić, Antonio Šain, Duje Krističević, Vito Šestanovic i Ivano Jakić   

Rezultati Orebića:  Brotnjo Čitluk – Orebić 3:0, Šibenik – Orebić 3:3, Orebić – Blagaj Mostar 3:0, Orebić – Sv.Mihovil Zadar  1:2.

Mali orebićki nogometaši rođeni  2011.g. i mlađi  pod vodstvom trenera Svetka Bikića na istom su turniru pak igrali također u Grupi 'B' zajedno sa  Akademicom iz Sarajeva, Zrinjskim iz Mostara,  Školom nogomete DU talent iz Dubrovnika  i Šibenikom te također uz učinak od dva poraza, jedne pobjede i jednog remija. Iz ove skupine dva su se kluba našla na postolju među najboljima  –  momčad ŠN DU talent je osvojila 2.mjesto , a Zrinjski  3.mjesto. Pobjednici u ovoj kategoriji su mali nogometaši USŠ Talent Sport iz Mostara, a 4.mjesto pripalo je ŠF Derby Sarajevo.

Rezultati Orebića: Orebić – Akademica Sarajevo 1:2, Zrinjski Mostar – Orebić 4:2, Orebić – Šibenik 3:1, ŠN DU talent – Orebić 0:0 .

Za Orebića u ovoj su kategoriji igrali:  Vito Šestanović, Armano Koludrović, Mateo Bongvardo, Duje Bikić, Davor Šundrica, Josip Galić, Ante Mrgudić, Lovro Kandjera i Luka Radović

 Konačni plasmani četiri najbolje momčadi u ostalim kategorijama su :

2010.g. 01. USŠ Talent Mostar, 02.ŠN Limači Čapljina, 03.Hajduk Split , 04.ŠN AS Međugorje

2012.g. 01.Hajduk Split, 02.ŠF Derby Sarajevo,03.ŠN DU Talent Dubrovnik, 04. Adriatik Split  

Na ovogodišnjem Arena kupu nastupilo je oko 80 nogometnih momčadi, sa ukupno više od ko 1500 djece iz Hrvatske, Crne Gore i Bosne i Hercegovine koje je pratilo više od  500 roditelja. Utakmice se su se igrale na igralištima Kantarevac i u Arena Centru u Mostaru, te u HORIZONTU MIRA u Zvirovićima blizu Međugorje. Organizator je bila  Škola nogometa 'AS' Međugorje.

Naslovnica: Mali nogometaši Orebića uzrasta  2009.g. i mlađi

Fotografija ispod: Mali nogometaši Orebića uzrasta 2011.g i mlađi

FOTO: Škola nogometa 'AS' Međugorje

 

 

 

.....Since 1988... Tel. 020 715 584.....Mob.091 506 65 34
Novo! Novo! Novo! ........Na Autobusnom kolodvoru Korčula ....Telefon 715- 584

                                   

             

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 
 

infograf

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                              

                                                                                                                

 

 

 

TV Sport Danas

Od 10. svibnja 2010

Broj prikaza (hitova) članaka
8996138