BIT ĆE SPEKTAKLA I OD RUKOMETNOG HAKLA U spomen na Jukicu večeras će zaigrati Kaleb, Metličić, Glavinić, Štimac, Enis Bešlagić, rukometaši ' Korčule' …

Kategorija: Muški rukomet Kreirano: 27 Srpanj 2019 Objavljeno: 27 Srpanj 2019
Napisao/la Nenad Kosović

VELA LUKA – Sjajni malonogometni turnir 'Mateu Jukici ' u čast stigao je do svoje druge subote… A to znači da će večeras ljubitelji sporta u Veloj Luci i oni brojni drugi koji već danima tamo stižu sa otoka Korčule pored malog nogometa uživati u još jednom sportu iznimno popularnom na naše otoku  - rukometu!

U poluvremenu prve malonogometne utakmice između momčadi ' Prijatelja' i 'Aquamonta' biti će naime odigrana Revijalna rukometna utakmica . Sa jedne strane  rukometaši 'Korčule' 3.plasirana momčad  2. HRL-jug i  jedna od 16 najboljih momčadi  ovogodišnjeg Kupa Hrvatske, a s druge strane momčad rukometnih veterana i legendi ovog sporta okupljenih u momčadi VRK 'Zlatne  godine' u kojoj će igrati brojni sjajni bivši rukometaši.

Gledatelji u Veloj  Luci večeras će tako na rukometno-malonogometnom igralištu Moćnog laza  pored ove godine doista sjajnih korčulanskih rukometaša uživati i u majstorijama jednog Nikše Kaleba, Iva Glavinića, Pera Metličić, Mihovila Štimca, Zdenka Hiltnera, Nena Bobana, pa poznatog glumca komičara  Enisa Bešlagića …Momčad  VRK 'Zlatne godine'  već više od 18 godina nastupa zajedno u Hrvatskoj i inozemstvu i ima brojne osvojene turnire .

Uglavnom  dobrog rukometa i dobre zabave u Veloj Luci sigurno neće nedostajati…

Nakon rukometa odigrati će se po rasporedu još  jedna  malonogometne utakmice  ( Šimije – Smokvica), a subotnji  dan 'Mateovog turnira' svojim nastupom začinit će i članovi Folklorne skupine ' Manfrina' iz Vele Luke.

Naslovnica: Nikša Kaleb u akciji FOTO HRS 

.....Since 1988... Tel. 020 715 584.....Mob.091 506 65 34
Novo! Novo! Novo! ........Na Autobusnom kolodvoru Korčula ....Telefon 715- 584

                                   

             

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 
 

infograf

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                              

                                                                                                                

 

 

 

TV Sport Danas

Od 10. svibnja 2010

Broj prikaza (hitova) članaka
8605814