TRPANJCI KADETSKI PRVACI Kod mlađih kadeta i nada odlučuju utakmice Cavtat - KPK

Kategorija: Vaterpolo Kreirano: 16 Kolovoz 2019 Objavljeno: 16 Kolovoz 2019
Napisao/la Nenad Kosović

 

KORČULA / TRPANJ  - Bliže se kraju natjecanja u Županijskih vaterpolo ligama za mlađe izraste. Neka od njih su već završena, kao što je to u konkurenciji kadeta.

Doduše u tom natjecanju igrala su samo dva kluba Vela Luka i Trpanj, odigrane su dvije utakmice , svaka je momčad jednom bila domaćin i jednom pobijedila, a u tom odmjeravanju snaga Trpanj je ipak bio bolji pošto je poraz iz Vela Luke (9:13)   nadoknadio u Trpnju pobijedivši Velolučane rezultatom 15:6. Trpanjcima je tako pripao i pobjednički pehar u ovoj kategoriji. U toj utakmici trpanjski strijelci bili su N.Jurić 5, B.Ančić 4, K.Milovčić 3, te N.Miljak, L.Babić i T.Marinović. Za Velolučane su u zapisnik  kao strijelci bili upisani po tri puta Vid Borovina i Lovre Žuvela.

Mlađi uzrasti klubova sa našeg  područja proteklog tjedna igrali su još dvije utakmice u dvije kategorije.

Mlađi kadeti KPK su na svom plivalištu u ogledu otoka Korčule pobijedili vršnjake Vela Luke rezultatom 11:5 i tako nastavili pobjedonosni niz. Golove za KPK dali su Davor Goleš 5, Špiro Brčić 2, Igor Krstulović 2, te Ivan Dreno i Mislav Čale po jedan. Za Velolučane 3 gola je dao Vid Borovina, te Lovre Žuvela i Antea Stipković po jedan. Kapekaši su stopostotni , a o prvaku će odlučiti njihova utakmica u gostima protiv Cavtata. U njihovoj prvoj međusobnoj utakmici kapekaši su u Korčuli bili bolji 24:6.

U okviru Županijske lige za vaterpolo nade proteklog utorka na plivalištu KPK gostovale su  curice ŽVK Jug iz Dubrovnika. Kapekaši su bili bolji i pobijedili također sa 11:5 . U konkurenciji 'nada' odlučivat će  također  ogled Cavtata i KPK-a, u  Korčuli je završili 9:7 za KPK.  .

U utakmici protiv malih  'jugašica' kapekaškim golovima su se radovali Mislav Čale 4 puta, po dva puta Špiro Brčić i Ante Farac , te po jednom Lovro Jurjević, Duje Bissako i Bobbe Ray . Četverostruka strijelkinja kog ŽVK Jug bila je Kristina Hanzijer, jednom je pogodila i Nika Alamat.

Naslovnica:  Prvaci ŽVL-e  za  kadeti Vaterpolo klub 'Trpanj' 

FOTO: VK Trpanj 

 

.....Since 1988... Tel. 020 715 584.....Mob.091 506 65 34
Novo! Novo! Novo! ........Na Autobusnom kolodvoru Korčula ....Telefon 715- 584

                                   

             

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 
 

infograf

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                              

                                                                                                                

 

 

 

TV Sport Danas

Od 10. svibnja 2010

Broj prikaza (hitova) članaka
8556445