U CAVTATU U DVOTAKTU Kapekaški mlađi kadeti županijski prvaci, nade doprvaci !

Kategorija: Vaterpolo
Napisao/la Nenad Kosović

CAVTAT – Jučerašnji četvrtak odlučivao je o prvacima u dvije kategorije Županijskih vaterpolo liga – u ligi vaterpolo nada i u ligi za mlađe kadete.

U obje kategorije u izravnom odmjeravanju snagu o prvacima su odlučivali međusobnim ogledima mladi vaterpolisti Cavtata i KPK-a .Igralo se na plivalištu , u Cavtatu a na kraju u jednoj su  se kategoriji radovali Cavtaćani, a jednoj naši Kapekaši.

Mlađi kadeti trenera Marjan Kosovića i pomoćnika Lovora Lozice svoju su dominantnost dokazali i u Cavtatu. Nakon +18 u Korčuli bili su i u Cavtatu bolji od domaćina rezultatom 14:9 i stopostotnim učinkom uz šest pobjeda u šest utakmica osvojili naslov Županijskog prvaka.

Na jučerašnjoj utakmici za mlađi kadeti KPK su igrali u postavi::

Ančić, Jurjević, D. Bissako 2, B. Bissako 1, Farac 1, Tasovac 1, Dreno 1, Goleš 5, Brčić, Krstulović 2, Botica, Čurković, Fider, Nazifovski 1, J. Radovanović, Krkeljaš, Brkić  

Trener: Marjan Kosović, Pomoćni trener  Lovor Lozica

Cavtat - KPK   9:14 ( 4:3  1:3  2:5  2:3) 

 

Prije toga kapekaške vaterpolo nade nisu pak uspjele obraniti +2 iz pobjede na svom plivalištu. Cavtaćani su bili bolji i pobjedom 17:6  odnijeli pobjednički pehar.

Kapekaške nade igrale su u postavi:

Čurković (1), Krkeljaš, Fider, Borovina, Brkić, Jurjević, Farac, Botica, Bissako, Brčić (3), Čale (2), Ray, Žanetić, Franulović, Prskalo, Nazifovski, Barčot

Trener  Lovor Lozica , Pom.trener Marjan Kosović

Cavtat - KPK 17:6 (2:0, 4:1, 7:2, 4:3)

Dodajmo da su nade KPK-a u utakmici koja je prethodila ovoj  u Cavtatu, u utorak poslijepodne odigrale predzadnju utakmicu natjecanja. U Korčuli su bili boji od vršnjaka Gusara iz Mlina rezultatom 14:3  ( Mislav Čale 5, Duje Bissako 2, Niko Krkeljaš , Stipe Borovina, Ante Farac, Špiro Brčić, Bonne Ray i Nikola Franulović po jedan) 

Naslovnica: Mlađi kadeti KPK - pobjednici Županijske vaterpolo lige 

 

Nade KPK -a  - županijski doprvaci