STARA POSTAVA NOVA POSTOLJA Velolučankama Josipi i Ivani, sa Izabelom i Brunom novo Europsko srebro!

Kategorija: Veslanje Kreirano: 08 Rujan 2019 Objavljeno: 08 Rujan 2019
Napisao/la Nenad Kosović

IOANNIA - Naše Velolučanke blizanke Ivana i Josipa Jurković, zajedno sa Brunom Milinović i Izabelom Krakić obranile su titulu Europskih U-23 doprvakinja!

Na Prvenstvu  Europe koje se održava u Grčkoj u gradu Ioannia , hrvatski četverac bez osvojio je u Finalu A  sjajno 2.mjesto,  okitio se europskim srebrom i tako obranio srebro od prije dvije godine iz Poljske.

U borbi za medalje  jedino je posada Rumunjske bila bolja od njih i ušla u cilj kao prva i uzela zlato, do je brončanu medalju osvojila Rusija.  Rumunjke su vodile od početka do kraja finala. Hrvatska i Rusija bile su izjednačene tijekom cijel utrke , ali su naše u samoj završnici rusku posadu ostavile za skoro dvije sekunde.

Bravo za naše cure, kojima je ovo nakon svjetskog i europskog juniorsko zlata, te sppomenutoh U-23 eu srebra  nova medalja sa velikih natjecanja .

Podsjetimo se isti hrvatski ženski 'četverac bez', tada  još  kao juniorski okušao  na U-23 prvenstvu prije dvije godine u poljskim Kruszwicama i tada također osvojio srebrnu medalju, također iza posade Rumunjske..

Za naše Velolučanke, te njihove klupske kolegice iz VK 'Trešnjevka'  Brunu i Izabelu novi poticaj za buduće trke i dokaz da u staroj  postavi još uvijek ima 'špirita'  i za - najveće uspjeha...

 Ta 'stara'  trofejna posada Ivana, Josipa, Bruna i Izabela bila je inače jedna od najmlađih posada na ovogodišnjem U-23 prvenstvu Europe.

.....Since 1988... Tel. 020 715 584.....Mob.091 506 65 34
Novo! Novo! Novo! ........Na Autobusnom kolodvoru Korčula ....Telefon 715- 584

                                   

             

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 
 

infograf

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                              

                                                                                                                

 

 

 

TV Sport Danas

Od 10. svibnja 2010

Broj prikaza (hitova) članaka
8819607