Osnovne škole

BRAVO ZA NAŠE KANAVELIĆKE Plivačice OŠ 'Petra Kanavelića' srebrne na Državnom školskom prvenstvu !

Kategorija: Osnovne škole Kreirano: 09 Ožujak 2016 Objavljeno: 09 Ožujak 2016
Napisao/la Nenad Kosović

ČAKOVEC – Lijepa vijest stiže sa sjevera  'Lijepe naše', iz Čakovca... Na Završnici Državnog prvenstva ŠŠD osnovnih škola u plivanju , koje se protekla dva dana održavao u Gradskom bazenu ' Marija Ružić ' u Čakovcu , plivačice  Osnovne škole 'Petra Kanavelića' iz Korčule su u konkurenciji 13 najboljih škola Hrvatske osvojile sjajno 2. mjesto i srebrnu medalju!  

 Korčulanske osnovke u postavi  Nika Škokić,  Zrinka Stipanović , Zrinka  Fabris,, Nina Minga, Tina Sardelić, Karmen Fabris, Katija Sessa, Iva Fabris i  Paula Batinović  osvajanjem srebrne medalje  svojoj su školi donijele do sada najbolji rezultat uopće u plivanju !   Podsjetimo se , prethodne dvije godine 'Kanavelićke' su  bile brončane na Državnim prvenstvima.

 -   Čestitke svim curama, sve su zaslužne na ovom uspjehu., ali treba ipak istaći Niku Škokić u disciplini leđno i Zrinku Stipanović u disciplini prsno koje su se posebno istakle – rekla nam je kratko voditeljica srebrnih plivačica  prof.Adriana Barčić.

Prvakinje Hrvatske su plivačice Osnovne škole '22.lipnja' iz Siska  ( 224 boda) ,  korčulanske plivačice za njima su zaostale za 22 boda ( 202) , a  3.mjesto pripalo je OŠ ' Spinut'  iz Splita ( 180 bodova) . Naše su plivačice iza sebe ostavile i  školske plivačke ekipe iz Rijeke, Osijeka, Vinkovaca, Pule, Varaždina, Čakovca, Zadra,, Samobora, Koprivnice. Svaka čast i  velike čestitke djevojkama!

Dodajmo da su Državni prvaci u muškoj konkurenciji  iz Dubrovačko-neretvanske županije, to su plivači i Osnovne škole ' Marin Držić' iz Dubrovnika.

.....Since 1988... Tel. 020 715 584.....Mob.091 506 65 34
Novo! Novo! Novo! ........Na Autobusnom kolodvoru Korčula ....Telefon 715- 584

                                   

             

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 
 

infograf

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                              

                                                                                                                

 

 

 

TV Sport Danas

Od 10. svibnja 2010

Broj prikaza (hitova) članaka
8819617