Osnovne škole

IZBORILE NOVO DRŽAVNO Plivačice OŠ 'Petra Kanavelića' opet najbolje u županiji !

Kategorija: Osnovne škole
Napisao/la Nenad Kosović

DUBROVNIK  - Ženska plivačka ekipa Osnovne škole 'Petra Kanavelića iz Korčule  još jednom je ostvarila plasman na Državnom prvenstvu osnovnih škola ! Na  Županijsko natjecanje osnovnih škola održanom jučer u  Dubrovniku osvojile su  prvo mjesto i stekle pravo sudjelovanja na  Državno prvenstvo koje će se  14. i 15. ožujka održati u Rijeci.

Za najbolju  školsku  plivačku ekipu Dubrovačko-neretvanske županije plivale su  Zrinka Fabris, Iva Fabris,  Zrinka Stipanović,  Nina Minga,  Franka Brkić, Ana Farac, Tina Sardelić,  Katija Sessa i Karmen Fabris.

Biti će to već peta godina u nizu da ženska plivačka ekipa  Kanavelićeve osnovne škole kao najbolja  u našoj županiji  sudjeluje  na Državnom prvenstvu.  Prošle godine vratile su se kao u druge u Hrvatskoj sa srebrnom medaljom,  a prije toga dvije godine za redom bile su brončane .

U Dubrovniku su također sudjelovali i i korčulanski plivači 'osnovci'  u postavi   Beris Peručić, Toni Grbin, Maksim  Noah Vučković, Viktor Antunović, Franko Fabris, Vjekoslav  Fabris, Vito Favro,  Frano Filippi i Igor Krstulović  te su u ukupnom poretku  završili  kao četvrti.

Kao i prethodnih godina voditeljica plivačke ekipe OŠ ' P.Kanavelića'   bila je prof. Adriana Barčić .

FOTO naslovnice i u Galeriji slika :  OŠ 'Petra Kanavelića'  -  Korčula